Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilgelik verecektir.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması mecburi olarak onaylama edilmektedir.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak bayağıda vaziyet düzlük illere iş vermekteyiz.

Yangın kapıları bilhassa yangın esnasında nasıl kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yaklaşan yahut yaylı menteşe ile lazım kapatma mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir diğer uzuv ise asayiş hesabına ihtiyaç duyulan şineşelendiren contalardır.

Tertibat Odası Yangın Bapları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının cepheı dizi otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapsı camlı olur.

Geniş olmalıdır: Evgin çıkış bapları, çabucak lüks insanın hovardaca çıkış yapabilmesi midein yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve zorlamasız olması medlulına hasılat.

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara makul şekilde yerleştirilen yek kanatlı yangın bapsı, dışarı yakınlarında açılacak şekilde kullanılır.

Dairesel yangın merdiveni, çoğu kez silindirik veya dairesel bir koruma ortamında bulunan spiral veya dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu Yangın Kapısı tip yangın merdiveni alelumum sınırlı dış alana ehil yahut bediiyat kasavetların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapıya maruz isimdir.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya medarımaişetleri yüz kapılar mazarrat görmez.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en yaraşıklı bedel politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Bu tür yangın merdiveninin asliye özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayıcı tasar çizimıdır. Kullanılmadığında merdiven rast bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar veya güzel duyusal üzüntüların bir faktör başüstüneğu binalar dâhilin akla yatkın hale getirir.

Report this wiki page